Fatih Belediyesi temizlik ekiplerine, bir iş yerine ait atıklarla birlikte çöpe bir miktar paranın atıldığı bilgisi geldi.İlginç olay bir kuyumcuda yaşanmıştı.

DALGINLIKLA ÇÖPE ATTILAR

Ekran Haber'in özel haberine göre, kuyumcu çalışanları müşteriden aldıkları 100 bin TL dalgınlıkla çöpe attı. Kuyumcudaki aramalara rağmen bulunamayan paranın çöpe gittiği anlaşılınca da durum hemen ekiplere haber verildi.

show-ozel-cope-atilan-parare

3 TONLUK KONTEYNER ARANMAYA BAŞLANDI

Kuyumcudaki para dolu çöp poşeti yakındaki bir yer konteynerine atılmıştı. Dışarıdan bakıldığında 30 - 35 cm büyüklüğünde görülen bu konteylerin asıl deposu ise yerin altındaki 3 tonluk dev saklama kasasındaydı.

YÜZLERCE ÇÖP POŞETİ ELDEN GEÇTİ

Kimse çöpün içine giremeyince devreye giren temizlik personeli önce paranın atıldığı yer konteynerini vinçle kaldırdı. Ardından dev bir kamyon kasasına aktarılan tonlarca çöpün içinde, binlerce lira aranmaya başladı. Ekipler samanlıkta iğne arar gibi, uzun uğraşlar sonucu para dolu poşeti buldu.

show-ozel-cope-atilan-paraw

BİNLERCE LİRA ÇÖP OLMAKTAN SON ANDA KURTARILDI

Hem esnaf hem de ekipler rahat bir nefes aldı. Eğer zamanında müdahale edilmeseydi binlerde lira Yenibosna’da çöp döküm sahasına gidecek ve izini kaybettirecekti. Parasını bulan esnaf, Fatih Belediyesine ve Recep Bey'in ekibine teşekkür etti.  
 

Editör: Şeyda Karaca