Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken çalışmalarına hız kesmeden devam eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dün miting yapmak üzere, Sivas'tan Tokat'ın Reşadiye ilçesine doğru yola çıktığı sırada makam aracı kazaya karıştı. Olay esnasında yaralanan Destici'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

BİR KEZ DAHA KAZAYA KARIŞTI

Destici ile araçta bulunan 3 kişinin yaralandığı kazanın ardından kamyonete yüklenip İstanbul’a doğru yola çıkan araç, bu sefer de Amasya’nın Merzifon ilçesinde yeni bir kazaya karıştı. Aracı taşıyan Abdul Samet Cımbız yönetimindeki çekicinin motor bölümünde yangın çıktı.

Desticinin Makam Araci Ikinci Bir Kazaya Karisti Cayir Cayir Yand 4

CAYIR CAYIR YANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Sürücü yangını yaralanmadan atlatırken yanan çekici ve üstündeki araç, inceleme yapılmak üzere parka çekildi. 

Desticinin Makam Araci Ikinci Bir Kazaya Karisti Cayir Cayir Yand 1 (1)
İNCELEME BAŞLATILDI

Makam aracını taşıyan çekicinin İstanbul yönüne giderken Amasya’nın Merzifon ilçesinde alevlere teslim olduğu yangınla ilgili inceme başlatıldığını belirten Vali Doruk, “İlk bilgilere göre motordan elektrik kaynaklı bir yangın olduğunu tespit ettik. Olay yeri inceleme ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında kullanılmaz hale gelen çekici ve üstündeki hasar gören makam aracının inceleme yapılmak üzere parka çekildiğini anlatan Doruk, Tokat’ta tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan BBP Genel Başkanı Destici ile beraberindekilere 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Desticinin Makam Araci Ikinci Bir Kazaya Karisti Cayir Cayir Yand 2

Editör: Hakan Mutlu