Rams Müzik Festivali By Mr DossoDossi” adı altında Diyarbakır Nevruz Park’ta  gerçekleştirilecek etkinlikte Türkiye’nin en ünlü şarkıcıları ücretsiz olarak halk ile buluşacaktı.

Lazer ve ışık şovları eşliğinde yerel ve ulusal sanatçıların vereceği konser, Türkiye’de şimdiye kadar yapılmış en büyük açık hava eğlenceleri arasında yerini alacaktı. Konserin tüm masrafları ise Rams ve Dosso Dossi Holding tarafından karşılanırken, proje kamudan ve yerel yönetimlerden herhangi bir maddi beklenti olmaksızın hayat geçiriliyor.

KONSER İPTAL EDİLDİ

Konserin iptal olduğu, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan tarafından kamuoyuna duyuruldu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hikmet Eraslan, Diyarbakır belediyesinin izin vermemesi üzerine planlanan konseri ileri bir tarihte ve farklı bir şehirde gerçekleştirileceğini duyurdu.

HİKMET ERASLAN, HALK İLE SANATÇILARI ÜCRETSİZ OLARAK BULUŞTURUYOR

“Mr. Dosso Dossi” adıyla DJ setinin başına geçerek Türkiye’nin pek çok yerinde açık hava konserleri düzenleyen Hikmet Eraslan, ulusal ve yerel sanatçıların halk ile ücretsiz olarak buluşmasına imkan sağlaması ile tanınıyor.

Hikmet Eraslan

Hikmet Eraslan

“AMACIM, ANADOLU’DA SANAT VE MÜZİĞİ ULAŞILIR KILMAK”

“Daha önce Doğubayazıt, Şırnak ve Harran’da düzenlediği konserlerle Türkiye’nin gündemine oturan Hikmet Eraslan, bu etkinlikleri düzenlemesinin amacını şöyle açıklamıştı;

“Amacım, özellikle Anadolu’da sanat ve müziği ulaşılır kılmak. Müziğin büyülü dünyasında halkımızı eğlendirmek. Sadece batıda değil, doğu illerinde de bu etkinliklerin yapılabileceğini göstererek farklı organizasyonların bu bölgelere gelmesinin önünü açmak istiyorum. En popüler sanatçıları ve en büyük sahne şovlarını halkımızla buluşturmak benim için büyük bir mutluluk ve sosyal sorumluluk projesidir.”

AĞRI DAĞI MÜZİK FESTİVALİNDE YÜZBİNLERCE KİŞİ SANATÇILARLA BULUŞMUŞTU

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan tarafından organize edilen Ağrı Dağı Müzik festivalinde 9 ay önce yüzbinlerce kişi ünlü sanatçılarla buluşmuş ve müzik ziyafeti ile eğlenmişti.

Editör: Halide Tonga