Ülkücü Şehitleri Anma programında konuşan Devlet Bahçeli'nin sözlerinden satır başları;

"Kızılcahamam Ülkücü Şehitler Anıtı'nda bir kez daha toplandık. Bu vesileyle hepinizi en kalbi hissiyatımla birlikte hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Şu gerçeği samimiyetle paylaşmak istiyorum. İman ve inancıyla çelikleşen irade ve idealleriyle çevikleşen, tehdit ve tehlikeler karşısında çelişkiye düşmeyen, Korkuya ve korkuluklara eyvallah etmeyen, haklı ve meşru mücadelede hayatını ortaya koymaktan çekinmeyenlerin ortak ünvanı tarih boyunca kahramanlık olarak isimlendirilmiştir. Kahramanlar bir macereanın değil bir mefkurenin bayraktarlarıdır.

Tadımlık heveslerin değil doyumluk hedeflerin peşinde ardı sıra gidenlerdir. Nitekim Ülkücü Şehitlerimiz gözümüzün nuru, gönlümüzün suru, davamızın nur yüzlü kahramanlarıdır. Onlar minnet etmeden yaşadılar. Onlar boyun eğmeden var oldular. Kimisinin yaşı 18'di, kimisi 20'sinde kimisi 40'nda 50'sinde. Her birisi tertemiz kanlarıyla bu cennet vatanı suladı. Her birisi milli ve manevi değerlerle şuur kazandı. Destan oldular dilden dile anlatıldılar, duruş oldular nesilden nesile anıldılar. Mücadele oldular devirlerin ve dönemlerin üstünden atladılar. Şehadet şerbetinden yudum yudum içip milletimizin ve ülkemizin önünü aydınlattılar.Ülkücü şehitlerimiz elbette ölmedi onlar diridir. Şehitlerimiz ile nefes alıyor, hedeflerimizin rotasını çiziyoruz. Onlara mahcup olmak istemiyoruz. Hain saldırılara cesaretle direniyoruz.

Ülkücü olmanın zor ülkücü kalmanın daha zor olduğu dönemde ülkücülüğü meslek edinenlerin kirli oyununu bozuyoruz. İçimizi karıştırmaya çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Elinde ülkücü kanı taşıyanlarla hesaplaşmayı buradan teklif ediyor hazır olduğumuzu söylüyorum. Varsa ellerinde bilgi belgeleri adli makamlara sunmalarını ilan ediyorum. Müfterilerle helalleşmeyeceğiz. Bunların üstünden geleceğiz.

Komünist taktiklerin davamız etrafında hesap mayınları yakında faillerini patlatacaktır. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz. Cumhur İttifakı'nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin yumuşak karnımızı yoklayanların dış bağlantılı ajanlarla taşeronluk yapanları karşılayıp paramparça etmek nimet borcumuzdur.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu