İYİ Parti'den 14 Mayıs'taki 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İzmir 2'nci Bölge Milletvekili adayı olan Arzu Yıldırım, partisinden istifa ederek MHP saflarına katıldı. MHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Yıldırım'ın rozetini MHP İl Başkanı Veysel Şahin taktı.

arzu-yildirim-mhpye-katildi

Arzu Yıldırım, yaptığı konuşmada, İYİ Parti'de milletvekili seçimi için yapılan temayül yoklamasında birinci sırada yer almasına karşın 3'üncü sıradan aday gösterildiğini söyleyip şu ifadeleri kullandı:

"Gelinen noktada küresel çıkarların oyuncağı olmuş bir partinin içinde bulunmayacağımı geç de olsa anlamış bulunmaktayım. Bir hayalin peşine takılarak 2017 yılında gittiğim İYİ Partide her şeyin bir kurgudan ibaret olduğunu anladım. İYİ Parti'de ülkücüler sevilmez hatta her zaman dışlanır. Tüm ülküdaşlarımdan, özellikle Genel Başkanım Devlet Bahçeli'den tüm kalbimle özür diliyorum. Yuvaya dönmekten son derece gururluyum. Yuvamda şehrimize, insanlarımıza hizmete devam edeceğim."

'HEM BABA OCAĞI HEM ANA KUCAĞI'

Veysel Şahin de "MHP'nin ülkücülerin hem baba ocağı hem de ana kucağı olduğunu" söyleyerek Yıldırım'a "Yuvaya hoş geldin" dedi.

Editör: Site Yönetim