Bugün, partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, gündeme dair konuşmalarda bulundu. Bahçeli, son günlere damga vuran Fatih Terim Fonu dolandırıcılığı ve Dilan Polat'ın tutuklanması hakkında da yorum yapptı. Öte yandan TikTok isimli sosyal medya uygulamasına yönelik "Salgın gibi yayılmaktadır" dedi.

DİLAN POLAT VE BENZERLERİNE SİTEM ETTİ

Bahçeli, saadet zinciri kurarak zengin olan kişiler için şu açıklamayı yaptı; "Daha çok faiz geliri elde etmek için tertip edilmiş fon ve finans oyunları, doymayan kursaklarının tahrikiyle milyon dolarlarını bu fonlara bağlayan tanınmış simalar, bunlara çanak tutan sahtekar bankacılar, kurulan saadet zincirleri, saçlarına dolardan bukleler yapan şaibeli soytarılar gerçekten de milletimizde haklı bir öfkeye neden olmaktadır."

tiktok

TİK TOK KAPATILMALI 

Ayrıca fenomen uygulama için de "Tik Tok rezaleti ise salgın gibi yayılmaktadır. Hakeza, siyasetin üzerine çöken taciz ve yolsuzluk iddiaları, sancılı ilişki ağlarını deşifre eden itiraflar, samimiyet ve sorumluluk anlayışıyla ifade etmeliyim ki yalnızca muhataplarına değil Türkiye’mize haddinden fazla zarar vermektedir. dedi. 

EkranHaber SOKAĞA SORDU "TİK TOK KAPATILSIN MI?"

Devlet Bahçeli'nin açıklaması sonrası EkranHaber muhabiri Gözde Akalın sokağa çıktı ve halkın düşüncesini sordu. İşte gelen cevaplar...

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu