İstanbul Bakırköy'de yaşanan dehşet verici kaza, bir ailenin iftar yemeği yolculuğunu trajediye dönüştürmüştü. Yeşilyurt Mahallesi Rauf Orbay Caddesi'nde meydana gelen olayda, 34 ER 260 plakalı TIR'ın Marmaray Geçidi'ne çarpması sonucu, 34 TY 3045 plakalı otomobilin üzerine devrilmesiyle, otomobilde bulunan dört kişi hayatını kaybetmişti. Kaza, saat 18.45 sıralarında gerçekleşmişti.

Bakirkoy Tir Korpu Kaza 4 Olu Kaza Ani 12032024 Dha2

KURTARMA ÇALIŞMALARI YETERSİZ KALDI

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen, araç içerisinde sıkışan Recep Aytekin (45), Güler Rukiye Aytekin (70), Sultan Aytekin (45) ve 17 yaşındaki Merve Aytekin, olay yerinde yaşamını yitirmişti. Kazazedelerin iftar için sosyal bir tesise gittikleri sırada bu korkunç kazayla karşılaştıkları öğrenilmişti.

Bakirkoy Tir Korpu Kaza 4 Olu Kaza Ani 12032024 Dha3

RESMİ AÇIKLAMA VE GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI

İstanbul Valiliği, yaşanan korkunç olaya ilişkin bir açıklama yaparak, "Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidinde meydana gelen kazada, devrilen kamyon altında kalan araçta bulunan dört kişinin hayatını kaybettiğini" duyurdu. Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair güvenlik kamerası görüntüleri de kamuoyu ile paylaşıldı, görüntülerde TIR'ın üst geçide çarptığı ve ardından devrildiği net bir şekilde görülüyor.

Bakirkoy Tir Korpu Kaza 4 Olu Kaza Ani 12032024 Dha4