Dilan Polat, suç örgütü kurmak, mal varlıklarını aklamak ve yasadışı bahis oynatmak suçlarından altı aydır tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kendisini kesici bir aletle yaraladığı iddia edildi. Bu olayın ardından avukatı, müvekkilinin sağlık durumunun cezaevi koşullarında daha fazla tehlike altında olduğunu belirterek, tahliye talebinde bulundu.

Savcilik Kararini Verdi Iste Dilan Polat Ile Engin Polat Hakkinda Istenen Ceza 1

ADLİ TIP KURUMUNA SEVK

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, Dilan Polat'ın durumunun uzman bir bakış açısıyla değerlendirilmesi gerektiğine hükmetti. Savcılık, Dilan Polat'ın sağlık durumunun cezaevinde kalmasına uygun olup olmadığını belirlemek amacıyla, Adli Tıp Kurumuna sevk edilmesine ve tıbbi bir rapor hazırlanmasına karar verdi. Savcılık, cezaevi şartlarının Dilan Polat'ın sağlık durumu üzerindeki etkilerini de raporlamak üzere bir yazı hazırlayarak ilgili kuruma gönderdi.

Dilan Polat cezaevinden çıkabilir mi? Iyaz Çimen Ekran Haber'e konuştu Dilan Polat cezaevinden çıkabilir mi? Iyaz Çimen Ekran Haber'e konuştu

Dilan Polat Engin Polat 25012024 5

SAĞLIK RAPORU VE TAHKİKAT BEKLENTİSİ

Dilan Polat'ın, Adli Tıp Kurumu tarafından sağlık durumunun detaylı bir şekilde incelenmesi sonrasında, elde edilecek rapor doğrultusunda avukatının tahliye talebinin değerlendirilmesi bekleniyor. Bu süreç, Dilan Polat'ın tutukluluk durumunun devam edip etmeyeceği konusunda belirleyici olacak.

Editör: Mevlüt Peker