Dilan Polat, Engin Polat, Can Doğu, Sıla Doğu ve Kürşat Polat gibi birçok kişi, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından cezaevine gönderilmişti. Uzun bir süredir hapishanede bulunan Dilan Polat, yeni bir hobi olarak boncuklarla süs eşyaları yapmaya başladı.

Dilan Polat Cezaevindeyken Bile Romantik 14 Subat Paylasimi Gorenleri Saskina Cevirdi 14Subat2024

YENİ HOBBİ: BONCUK İŞLERİ

5 Kasım'da cezaevine giren Dilan Polat, zor günlerini hafifletmek için boncuk işleriyle ilgilenmeye başladı. Bu uğraşıda yakın arkadaşı Sevim Alan'a özel bir hediye gönderen Polat, boncuklarla işlenmiş pembe bir kalpte arkadaşının adını yazdı.

Sevim Alan 08032024

'EFKAR SAATİ' MESAJI

Sevim Alan, Dilan Polat'ın gönderdiği hediyeyi Instagram hesabından paylaşarak "Efkar saati" notuyla duygularını ifade etti.

Dilan Polat Engin Polat 25012024 10

TEDAVİ SÜRECİ

Cezaevindeki zor günlerinden sonra Dilan Polat, geçtiğimiz haftalarda Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

Dilan Polat Engin Polat 25012024 2

OPERASYON DETAYLARI

İstanbul merkezli 6 ilde gerçekleştirilen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat dahil 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma sonucunda Polat çifti ve diğer şüphelilerle ilgili MASAK tarafından hazırlanan raporda, sahte fatura düzenlenerek 200 milyon lira para girişi yapıldığı belirlenmişti.

Dilan Polat Engin Polat 25012024 5

Dilan Polat Engin Polat 25012024 1

Editör: Mevlüt Peker