Kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat çifti ile birinci ve ikinci derece yakınlarının mal varlıklarına tedbir konulmasına karar verildiğini ortaya çıkmıştı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen kararda, aynı kişilerle ilgili yurt dışına çıkış yasağı konulduğu da öğrenilmişti. 

EMNİYETE ULTRA LÜKS FERRARİ'SİYLE GİTTİ


Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edeceği konuşulurken, Polat'ın kırmızı Ferrari ile Beykoz emniyetine gittiği anları olduğu bir görüntü bir anda viral oldu.

SURVİVOR NAGİHAN KARADERE'DEN SERT SÖZLER: BÖYLE GÖRGÜSÜZLÜK DÜNYADA GÖRÜLMEMİŞTİR

2. Sayfa'nın Instagram hesabında bu görüntüleri gören Nagihan Karadere, Polat çiftini topa tuttu. Karadere, "Sayenizde Kızlar vesile olmuş oldunuz. Millet bu zor zamanda yemeye ekmek bulamazken böyle görgüsüzlük dünyada görülmemiştir. Ayrıca tüm zincir güzellik merkezleri iyice araştırılsın hepsinin sonu böyle olacak net!" diyerek tepki gösterdi.

DİLAN POLAT KİMDİR? 


Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yaptı. Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açtı. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır.