"Dilan Polat ne zaman çıkacak, hapisten neden çıktı" sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Engin Polat ve Dilan Polat'ın da bulunduğu birçok şahıs tutuklandı. Peki, Dilan Polat cezaevinden ne zaman çıkacak, çıkıyor? İşte son durum

DİLAN POLAT NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın avukatlarının tutukluluğa yaptığı itiraz karara bağlandı. Hakimlik, çiftin itirazını reddetti.

Dilan-Polat-4

Öte yandan Habertürk'ten Ceylan Sever'in aktardığı habere göre, Dilan Polat'ı belli aralıklarla ziyaret eden kişi, Polat'ın astroloğu olduğu ortaya çıktı. Dilan Polat'ın üç görüş hakkını astroloğundan yana kullanması ilginç bir detay olarak dikkat çekti.

Dilan-Polat-5

Ziyarete gitmediği zamanlarda yıldız falına bakıp avukatları ile Polat'a ilettiğini söyleyen Dilan Polat'ın astroloğu, "Aslında bilmek istediği şey 'Bana ne olacak?' sorusunun cevabı. Dilan'ın para pul umurunda değil. Tek istediği şey özgürlüğü. Maksimum nisan ayına kadar dışarı çıkacağını söyledim. Tabii şubat-mart ayında da çıkabilir. Ben dışarıya çıkacağını düşünüyorum" dedi.  

Dilan-Polat-1-1