Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında başlatılan soruşturmaların ardından güzellik merkezleri sıkça denetim baskınlarına uğruyor.

Engin ve Dilan Polat'ın başına gelenler, Türkiye'deki güzellik sektöründe büyük bir hareketliliğe yol açtı. Çift hakkında devam eden soruşturma, güzellik merkezlerine yönelik denetimleri artırdı.

Soruşturma kapsamında, Engin ve Dilan Polat çiftine ait 22 milyon 372 bin TL'lik mala el konulması gündeme bomba gibi düştü. Çiftin sahibi olduğu güzellik merkezleri ve kozmetik işletmelerinin mercek altına alınması, diğer sektör temsilcilerini de tedirgin etti.

"DENETİMLER ARTIK SIKLAŞTI"

Sektörde 15 yıldır hizmet veren ve bir güzellik merkezi işleten Şebnem Demir, son gelişmelerin ardından denetimlerin yoğunlaştığına işaret etti.

Şebnem Demir, “Bu işi yıllardır profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Hatta doktorlara bile eğitimler veriyoruz. Ancak Dilan Polat’ın işletmeleriyle yaşananlar, tüm güzellik merkezlerini zan altında bıraktı. Artık denetimler daha sık gerçekleşiyor. Bu durum, işletme sahiplerini endişelendiriyor.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA