İstanbul’da yaşayan 45 yaşındaki Zeynep Bozkurt Özsoy, 2 buçuk ay önce diş ağrısı şikâyetiyle bir arkadaşının tavsiye ettiği bir diş hekimine gitti. O diş hekimi ‘Her şey çok güzel olacak’ demişti ama talihsiz kadının hayatı allak bullak oldu.

2 DİŞ İÇİN ANLAŞTI, 18 DİŞİNDEN OLDU

Ekran Haber'in özel haberine göre kaplama altındaki 2 dişi tedavi edilecek, gerekirse çekilecekti. Bu işlem için 50 bin liraya anlaşmıştı. Diş hekimi ise hiç hesapta yokken 18 dişini birden çekti. Bu da daha fazla implant yapılması, daha yüklü ödeme yapması demekti.

AĞZINA BAKINCA DÜNYASI BAŞINA YIKILDI

Muayene koltuğundan kalkıp, ağzına bakan kadının o anda dünyası başına yıkıldı.

Yaşadıklarını anlatan Özsoy şöyle konuştu;

“Ben zaten neye uğradım? Şaşırdım ben bilemedim hayatım zaten o günden sonra da karardı maalesef. O kadar çok iğne vurulmuşlardı ki artık şuramdan aşağıyı hiç hissetmiyordum. 2 buçuk aydır pipetle hayatımı sürdürüyorum. Çorba o şekilde 2 buçuk aydır pipetle hayatımı sürdürüyorum. Çorba o şekilde bir tane diş yok. Yemek yemeyi çok özledim.”

disi-cekilen-kain4

YANLIŞ İŞLEM YAPILMIŞTI

Yemek yiyemeyen hatta konuşamayan kadın konuşamaz hale geldi. İmplantlarının da çene kemiğine değil sinüs boşluğuna doğru çakıldığını iddia eden kadın eski sağlığına kavuşmak için 2 ayda 4 operasyon geçirdi.

disi-cekilen-kain

HAYATI ALT ÜST OLDU

Ağrılarının dayanılmaz hale gelmesi yetmezmiş gibi kullandığı ilaçlar da alerji yaptı.

 Acillerden çıkamayan, iş hayatı, evlilik hayatı, hepsi alt üst olan kadın yemek yiyemediği için günden güne eriyor. 8 kilo veren kadın o diş hekiminden şikayetçi olurken, tedavisi ise uzun zaman alacak.

Editör: Şeyda Karaca