Genç kadın özel bir hastanede doğum yaptıktan sonra dayanılmaz ağrılar çekmeye başlamış ve hiçbir doktor derdine derman olamamıştı. Yıllar süren kabusun ardından o gizemli ağrının skandal nedeni anlaşıldı.

EVLADINI BİLE KUCAĞINA ALAMADI

Ekran Haber'in özel haberine göre, Antalya'da yaşayan genç kadın, 2 yıl önce özel bir hastanede doğum yapmıştı. Doğum yaptıktan sonra 10 gün boyunca çektiği acılardan evladını bile kucağına alamayan anne 2 gün sonra taburcu edildi. Fakat bulantı, kusma ve karın ağrısı şikayetleri devam etti. Tekrar doğum yaptığı yere giden kadın 12 gün boyunca hastanede kaldı.

sargi-bezi-show3

DOKTOR AĞRILARIN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Ancak yine de o şikayetler bir türlü bitmek bilmedi. İddiaya göre doktor ise her seferinde ‘bunlar normal’ diyerek evine gönderdi.

DİKİŞLERİ PATLADI... YARASINDAN İLTİHAP GELMEYE BAŞLADI

Birkaç gün sonra sezaryen dikişleri patlayan ve yarasından iltihap akmaya başlayan kadın başka hastanelere gitti, farklı doktorlarla konuştu. Ama hiç kimse teşhis koyamadı.

SKANDAL GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

2 ay önce o ise gizemli ağrılarının nedeni ortaya çıktı. Doğum sırasında karnında 30 cm uzunluğunda bir gazlı bez unutulmuştu. 

sargi-bezi-show2

İki yıl boyunca hastane hastane, doktor doktor gezen kadının tomografisinde gazlı bez açıkça görünüyordu. Skandal olayın ardından gazlı bezin çıkarılması için talihsiz kadın yeniden ameliyata alındı.

İKİ YIL BOYUNCA İÇİNDEKİ BEZLE YAŞAMIŞTI

2 yıl boyunca karnında unutulan sargı bezi ile yaşayan ve korkunç acılar çeken kadın, şimdi ihmali olanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hastane ise bir anneye kabusu yaşatan skandalı suç duyurusunun ardından öğrendiklerini açıkladı. 
 

Editör: Şeyda Karaca