Tıp dünyasında doktorları bile hayrete düşüren bir olay yaşandı. İsmi açıklanmayan bir erkek hasta, uzun süredir baş ağrısı ve burun kanaması şikayetleri olduğunu bildirerek doktora kontrole gitti.  First Coast News'in haberine göre, hasta durumunu, "Sürekli olarak burnum kanıyordu. Tuvalete bile kalkamayacak noktaya geldim. Muayene için gittiğimde doktor 'Hareket görüyorum' dedi. Önce duruma bir anlam veremedim. Burnumdan yüzlerece böcek çıktı. Orada olduklarını bile bilmiyordum" dedi.

Doktora Bas Agrisi Sikayetiyle Gitti Burnundan 150 Tane Canli Solucan Cikti 22 S U B A T2024 1

KAMERALAR ORTAYA ÇIKARDI 

Dr. David Carlson basına, adamın burnunu bir kamerayla incelediğini ancak burnun iç kısmından ve sinüs boşluğundan beslenen ve adamın iltihaplanmasına neden olan doku ile dışkı döken düzinelerce böcek keşfettiğini söyledi. Dr. David Carlson, "Kafatası tabanının tam karşısındaydılar, beyninin tam altındaydılar, eğer içinden geçmiş olsalardı onu öldürebilirdi" dedi.

Doktora Bas Agrisi Sikayetiyle Gitti Burnundan 150 Tane Canli Solucan Cikti 22 S U B A T2024 2

ÖLÜ BALIKLARDAN BULAŞTIĞI ÖN GÖRÜLDÜ 

First Coast News, adamın yüzünün içinde gezinen böcekleri ve mide bulandırıcı çıkarımlarını gösteren ameliyathaneden grafik görüntülerini paylaştı. Adamın burun bölgesinden çıkartılan sürüngenler patalojide incelendi. Hastanın vücudundaki solucanların ölü balıklardan bulaştığı ön görüldü.

Editör: Yağmur Güzel