İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyoğlu'nda şirketlere ait çeklerin çalınarak, tekrar piyasaya sürüldüğü ihbari üzerine harekete geçti. Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 6 ilde 19 suçtan aranan A.C. isimli kadın suçüstü yakalandı. Şüpheli kadın yakalanmamak için yıllarca kardeşine ait kimlik kartını kullandığı ve yüz estetiği yaptırdığı ortaya çıktı. 

Dolandirici Kadinin Akilalmaz Oyununu Jandarma Bozdu Suc Makinasi Kadin Yakalanmamak Icin Her

KİLO VERİP, ESTETİK YAPTIRDI

10 yıldır aranan A.C.'nin yol kontrolü için durdurulduğunda, kardeşine ait kimlik belgesini gösterdiği ve bu nedenle rahat hareket ettiği belirlendi. A.C.'nin, kimlik belgesindeki fotoğrafa benzeyebilmek için kilo verdiği ve yüz estetiği yaptırdığı tespit edildi. Yakalanmamak için bıçak altına yatan A.C'nin, kendi adına kayıtlı hiçbir ev ya da aracının bulunmadığı, sürekli adres değiştirdiği ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda; çeşitli şirketlere ait çek koçanları, çok sayıda kaşe ve mühür ele geçirilirdi. Suçüstü yakalanan A.C., ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.