Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde tehlikeli manevralar yapan bir motosiklet sürücüsü feci bir kaza geçirdi. Tünelde makas atarak ilerleyen sürücü, bir araca çarptıktan sonra metrelerce sürüklendi ve kaldırıma çarparak durabildi. Genç sürücü, yaralı olarak kazadan kurtuldu. Bu dehşet verici anlar, başka bir motosikletlinin kask kamerası tarafından kaydedildi.

KAZA ANI KASK KAMERASINDA

Şişli Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde meydana gelen olay, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, tünel içinde önce makas atarak araçlar arasında hızla manevra yaptı. Bu tehlikeli sürüş esnasında bir araca çarpmaktan son anda kurtuldu. Ancak sürücü, yoluna devam edip tekrar makas atarken önündeki bir araca çarptı ve kontrolden çıkarak yol kenarına savruldu.

Dolmabahce Tuneli Motosiklet Kazasi 09052024 Iha (2)

Dolmabahce Tuneli Motosiklet Kazasi 09052024 Iha (3)

KAZADAN KIL PAYI KURTULUŞ

Çarpmanın şiddetiyle metrelerce sürüklenen ve sonunda kaldırıma çarparak durabilen motosikletli genç, kazayı hafif yaralarla atlattı. Çarptığı aracın sürücüsü ve diğer motosikletliler hemen yardıma koştu. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan genç sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Dolmabahce Tuneli Motosiklet Kazasi 09052024 Iha (4)

Dolmabahce Tuneli Motosiklet Kazasi 09052024 Iha (5)

Yetkililer, özellikle tünellerde ve kapalı yollarda aşırı hız ve dikkatsiz sürüşün getirdiği risklere karşı trafik kurallarına uyma ve güvenli sürüş pratiklerini benimseme çağrısında bulundu. 

Dolmabahce Tuneli Motosiklet Kazasi 09052024 Iha (6)

Dolmabahce Tuneli Motosiklet Kazasi 09052024 Iha (7)

Editör: Mevlüt Peker