İzlenme rekorları kıran Survivor All Star'da ilk kez yaşanan bir olay gündeme bomba gibi düştü. Survivor ekibine Dominik polisi tarafından operasyon düzenlendi. "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim" diyen Acun Ilıcalı, yaşanan olaylar ile ilgili şaşkınlığını gizleyemedi. Yeni bölümün yayınlanması ile polis operasyonuna ilişkin detaylar ortaya çıktı. 

KAÇIRILDIM DİYEREK TELEFON İSTEMİŞ 

Survivor'da düzenlenen ödül oyununun ardından kazanan yarışmacılara Kolombiya ödülü verildi. Mavi takım ödül oyununu kazanmasının ardından Kolombiya'ya doğru yola çıktı. Acun Ilıcalı, Seda Aktuğlu'nun gittiği ödülde Kolombiya havalimanında bir kadına gidip, telefonu kullanma çabası içine girdiğini, bunu yaparken "Beni kaçırdılar" dediğini aktardı. Bunun üzerine ekip ile ilgili polisin bir müdahalede bulunduğu ortaya çıktı. 

"YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Acun'un yaşananları aktarmasının ardından söz alan Seda Aktuğlu, "Ben tuvalete gidiyorum havalimanında, ondan sonra tuvaleti temizliyorlardı. Tuvaleti temizlerken kadın, benim tuvaleti kullanmama izin vermemişti. Benim aklımda gerçekten yoktu. Sonra kızla İngilizce konuştuk tuvalette, elinde telefon vardı kızın, 'bir babama mesaj atabilir miyim' dedim.. Onun da wifisi olmadı. Sonra benim yarışmacı arkadaşlarım beni görünce ben de paniğe girdim. Söyler diye. Ben de ondan sonra panik yapıp kıza not verdim. Kızın da annesi farklı algılıyor. Turist bir kızdı. Kıza not verdim iletirse diye. Notta 'Baba ben çok mutluyum' yazıyordu. Oyun kaybediyorum ya ben sürekli, kaybettim, kaybettim, babam da beni çalıştırdı diye babamın mutlu olduğunu bilmesini istedim. Kızın annesine başka bir şey anladı. Sonra polisler falan çıkarttı beni. Ondan sonra ben de anlattım Google'ı falan gösterdim. Adayı, sizi falan gösterdim. Kızın annesi öyle sanınca güvenliği falan çağırdı" diye konuştu. 

Editör: Ozan Barış Erim