Bülent Cihantimur kimdir, kaç yaşında, nereli? Dr. Bülent Cihantimur ne doktoru? Eylem Tok ve Op. Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlunun, Oğuz Murat Acı'nın (29) ölümüne, Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş'ün (27) ise yaralanmasına neden olmasının ardından Dr. Bülent Cihantimur araştırılıyor. Dr. Bülent Cihantimur kimdir? İşte detaylar..

Bülent Cihantimur 3

BÜLENT CİHANTİMUR KİMDİR?

Dr. Bülent Cihantimur 1970 yılında Kars'ta dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinden mezun olan Cihantimur, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik Cerrahi ihtisası yapmış ve Estetik plastik cerrahi uzmanı olmuştur. Bülent Cihantimur, yazar Eylem Tok ile evlenmiş ve bu evliliğinden Timur Cihantimur adında bir oğlu dünyaya gelmiştir.

Bülent Cihantimur

Dr. Bülent Cihantimur, İngiltere St. Lawrance Hospital’da bir süre çalışmıştır. Daha sonra, 1999 yılında Estetik International’ı kuran Op. Dr. Bülent Cihantimur Estetik International Sağlık Grubu’nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak çalışmalarını sürdürmüştür. 

Bülent Cihantimur 2

Dr. Bülent Cihantimur bir çok estetik ve kozmetik cerrahi derneğine üyedir. Bursa Tabib Odası, Estetik Plastik Cerrahi Derneği ve Türk Kalp Vakfı üye olduğu bazı derneklerdir. Bursa’da yayınlanan bazı sanat ve magazin dergilerinde köşe yazarlığı yapmıştır. 

'Yaşlanmayı Reddet' isimli bir kitabı da bulunan Bülent Cihantimur, 2019 yılında bir televizyon kanalında yayınlanan 'Bu ben miyim?' isimli programda hem sunuculuk yapmış hem de katılımcılara değişim için operasyonlar uygulamıştır. Ünlü estetik cerrahı Dr. Bülent Cihantimur sosyal medyada ve ekranlarda DoctorB olarak biliniyor.

Editör: Nurseli Fırat