E-okul VBS sistemi, öğrenci, veli ve öğretmenler arasında etkileşim ve bilgi paylaşımını sağlayan önemli bir platformdur. E-okul VBS sistemi üzerinden, öğrenci ve veliler, öğrencilerin yazılı ve sözlü sınavlardan aldığı notları, devamsızlık bilgileri görüntüleyebilmektedir. E-Okul sistemi üzerinden öğrenci ve veliler, öğrencinin genel başarı durumu hakkında bilgi sahibi olabilir ve gerekirse öğrencinin performansını değerlendirebilirler. Peki e-okul VBS ne zaman kapanacak? 2. dönem e-okul sistem kapanma tarihi ne zaman? İşte detaylar..

E Okul Vbs Kapatıldı Mı Kapatılacak Mı Çöktü Mü 6

E-Okul Kapanacak Mı? Ne Zaman Kapanıyor?

E-okul VBS kapandı mı, ne zaman kapanacak? Eğitim ve öğretim yılı sona ererken, öğrenci ve veliler, e-Okul VBS sistemi üzerinden dönem sonu notlarına ulaşmaya çalışıyor. Önceden notların girilmesi ile dönem sonlarında karne verilmeye yakın sistem kapatılmaktaydı.

E Okul Vbs Kapatıldı Mı Kapatılacak Mı Çöktü Mü 5

E-Okul not girişi, eski uygulamalardan farklı olarak artık kapanmıyor. Sistem, karne gününe kadar öğrencilere ve velilere açık. Bu sayede, öğrenciler karne gününe kadar notlarını ve sınav sonuçlarını E-okul VBS üzerinden takip edebilecek. E-Okul ekranı, karne gününe kadar açık kalıyor. Fakat not girişlerinin karne gününden birkaç gün önce kapanması bekleniyor.

E-OKUL ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞ (VBS) EKRANI

Editör: Nurseli Fırat