İki yıl önce arkadaş ortamında tanıştığı öğrenilen Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çifti iddialara göre bugün evleniyor. Ebru Gündeş'in, Selin Kabaklı ile evli olduğu dönemde Murat Özdemir'e herhangi bir yakınlık göstermediği iddia edildi. Evlilik kararının ise; evliliğinde sorunlar yaşayan Özdemir, Gündeş’e ilgi duymaya başlayınca geldiği söylenildi.

KAÇAN KOVALANIR İLİŞKİSİ EVLİLİKLE TAÇLANIYOR

Milliyet'in haberine göre; Gündeş’in karşılık vermemesine rağmen pes etmeyen işinsanı sanatçının sahne aldığı mekânlara giderek onu en ön sıradan izledi. Eşinden 2022 Temmuz ayında boşanan Özdemir, resmi ayrılığın ardından Gündeş’e duygularını yeniden dile getirdi.  Gündeş, eşinden ayrılan Özdemir’e uzun bir süre sonra bu kez yeşil ışık yaktı. Gündeş ve Özdemir, 2023 yılının aralık ayında başlayan ilişkilerini bugün Dubai Başkonsolosluğu'nda nikâh masasına taşıyor.

DUBAİ-TÜRKİYE ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Ebru Gündeş’ten 12 yaş küçük olan 37 yaşındaki Murat Özdemir’in 3 çocuğu var. Dubai merkezli yazılım ve savunma sanayiye hizmet veren bir şirketin sahibi olan Murat Özdemir, Dubai-Türkiye arası mekik dokuyor. Ebru Gündeş de kızının eğitimi için Dubai’de yaşıyor, iş için Türkiye’ye geliyor.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu