Sosyal medya ünlüsü Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında? Ece Ronay kaç yaşında? Ece Ronay nereli? Ece Ronay neden gündemde? Fenomen Ece Ronay hakkında detaylar haberimizde...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir oto galeriye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştiren şahıslar motosiklet kaskı taktı ve o anları sosyal medyada yayınladı. Şüpheliler "Ağabeyime selam olsun, kılıcı keskin olsun" diyerek saldırıyı düzenledi. Sosyal medya ünlüsü Ece Ronay'ın ise olaydan 1 gün önce paylaştığı videoda, kurşunlanan galeride eski eşinin araçlarının sergilendiği öne sürüldü. Ece Ronay'ın ismi bu olayla yeniden gündem oldu.

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla tanınan Genç sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

Karpuz şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunu.

EŞİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA ETMİŞTİ

Şarkıcı Ece Ronay, 1 ay önce uzaklaştırma kararı aldığı eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Hem fiziki hem psikolojik şiddete maruz kaldığını belirten Ronay yaptığı açıklamada, “İki gün önce bu kişi tarafından yumruk yedim. Beni bu insandan kurtarın artık. Can güvenliğim yok, lütfen yardım edin” ifadelerini kullandı.

ECE-RONAY-FENOMEN

Editör: Halide Tonga