Efe Deprem'in eşi Burcu Altın Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Dün akşam saatlerinde trafik kazası geçiren Efe Deprem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Burcu Altın Deprem Efe Depremin Eşi 5

Yaşanan olayın ardından Efe Deprem kimdir ve Efe Deprem'in eşi Burcu Altın Deprem kimdir? Burcu Altın Deprem kaç yaşında, nereli? Burcu Altın Deprem hangi dizilerde oynadı? gibi soruların araştırmaları hız kazandı. İşte detaylar..

Burcu Altın Deprem Efe Depremin Eşi 2

Burcu Altın Deprem Kimdir?

Burcu Altın Deprem, eşi Efe Deprem gibi isminden bahsettirmiş, başarılı bir oyuncudur. Burcu Altın Deprem, 13 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sahne ve Görüntü Sanatları Oyunculuk Bölümü'nü başarıyla tamamlamıştır. 2019 yılında Efe Deprem ile dünya evine girmiştir. Lions Tiyatro Ödülleri'nde, Kerem Yılmazer Genç Yetenek Ödülü almıştır. Bir çocuk annesidir.

Burcu Altın Deprem Efe Depremin Eşi 1

Burcu Altın Deprem'in Yer Aldığı Dizi ve Filmler

Burcu Altın Deprem, 2007 yılında Minnoş filminde yer almış ve 2008 yılında Hakan'la Geziyorum programında sunuculuk yapmıştır. Ritmini Arayan Kalpler ve Arka Sokaklar gibi dizilere konuk oyuncu olarak katılmıştır. 2010 yılında Rina filminde Gökçe karakteri ile başrollerde yer almıştır.

Burcu Altın Deprem Efe Depremin Eşi 3

Burcu Altın Deprem, Beni Böyle Sev dizisinde Reyhan karakterini canlandırmış, Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Öğretmen Kemal dizisinde yer almıştır. Burcu Altın Deprem, Çat Kapı adlı programında da sunuculuk yapmıştır. Star TV'de yayınlanan Eğlendirme Dairesi programında da yer alan Burcu Altın Deprem, 2016 yılında atv'de yayınlanan Kaçın Kurası adlı dizide rol almıştır.

Editör: Nurseli Fırat