Efootball ne zaman açılacak? PES Sunucu bakımı ne zaman bitecek? gibi sorular, oyuncuların severek oynadığı Efootball için araştırılıyor. Sunucu bakımına giren PES 2024 için şu an bir güncelleme mevcut..

efootball-PES-2024-oyun

PES 2024 Efootball

Oyun severlerin müptela olduğu Efootball PES 2024, Konami tarafından büyük bir sunucu bakımına girdi. Güncelleme de denilebilecek bu bakım süresince oyuna girilmiyor ve online bir şekilde maçlar oynanmıyor. “PES” olarak da bilinen Efootball oyunun ne zaman açılacağı merak ediliyor.

KONAMİ tarafından geliştirilen eFootball diğer adıyla PES, sunucuları bakıma girdi. Oyunda gerekli hataların giderilmesi ve verilerin taşınması amacıyla yapılan sunucu bakımı, oyuncuların oyundan uzak kalmasına sebep oldu. Heyecanla oyunun açılmasını bekleyen milyonlarca Efootball oyuncusu, oyun keyfine ne zaman kavuşacağını merak ediyor.

efootball-ne-zaman-açılacak-sunucu-bakımı-bitti-mi

EFOOTBALL NE ZAMAN AÇILACAK? BAKIM NE ZAMAN BİTECEK?

4 Eylül tarihinde bakıma alınan Efootball oyununun ne zaman açılacağı bilinmiyor. Sunucu bakımını gerçekleştiren KONAMI, yayınladığı duyuruda efootball 2023 sunucu bakımı ile ilgili; ''Efootball 2024 hazırlıkları kapsamında yakında büyük ölçekli bir bakım gerçekleştireceğiz. Bakımın 04/09/2023 02:00 (UTC) itibarıyla başlaması planlanmaktadır. Büyük ölçekli bakımın bitiş saati, daha sonraki bir tarihte duyurulacaktır'' ifadelerine yer verdi. 4 Eylül'de bakıma alınan Efootball, 3 gün geçmesine rağmen henüz açılmadı. Oyun severler heyecanla oyunun açılmasını bekliyor.