Ekran Haber'in edindiği bilgiye göre, Vali Soner Ordu'da atandıkları okullarda görevlerine başlayacak olan öğretmenlerin görevlerine başladıklarını belirterek  Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’na atanan ve Sivas’tan gelen Okul Öncesi Öğretmeni Tuğba Yıldırım'ı kabul etti.

Ordu’ya atanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Öğretmen Tuğba Yıldırım, “Sayın Valimiz atandığımız ilk günden itibaren bizlerle çok yakından ilgilendiler. Bize her konuda yardımcı ve destek oldular. Bundan dolayı çok mutlu olduk. Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum” diyerek, duygularını dile getirdi.

VALİDEN EĞİTİME TAM DESTEK

Ordu’ya birlikte geldiği ailesiyle Vali Tuncay Sonel’i ziyaret eden Öğretmen Tuğba Yıldırım, kendisine ve ailesine gösterilen ilgi, yardım ve destekten dolayı Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Ordu’ya adım attığımız andan itibaren de çok güzel bir karşılama yapıldı. Yapılan bu güzel karşılamadan dolayı çok duygulandık. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Vali Sonel de, Öğretmen Tuğba Yıldırım ve ailesine, “Ordu’ya hoş geldiniz. Öğretmenimiz Ordu Ailesine katıldı. Artık o bizim evladımız, öğretmenimiz. Yolu, bahtı açık olsun. Bir sıkıntın olduğunda hiç çekinmeden bizlere ulaşabilirsiniz” diyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Tuncay Sonel,geçen yıl Ordu Üniversitesini kazanan ancak konaklama sorunu yaşayan, 468 üniversite öğrencisini,yurt veya ev bulana kadar otellerde misafir etmiş,gençlerin mağduriyet yaşamaması için tüm imkanları seferber etmişti.

Editör: TE Bilisim