Ekran Haber'in özel haberine göre, Albayrak Grubu’na ait TVNET’te birçok kriz yayınına ve özel habere imza atan Enes Arol’un yeni adresi belli oldu.

Enes Arol Ekoltv Muhabir2

Sosyal medya hesabından ‘Veda vakti’ notuyla;

“Yaklaşık 3 yıldır çalıştığım @tvnet ‘ten bugün itibarıyla ayrılıyorum

Bu süre zarfında birlikte çalıştığım tüm yöneticilerime ve çalışma arkadaşlarıma bana kattıkları her şey için teşekkür ederim

Yeni çıktığım yolda beni heyecanlandıran bir ekiple
yepyeni bir ekranda olacağım

Şimdi çok kısa bir ara zamanı” diyerek Tvnet’ten ayrıldığını duyuran Enes Arol, Medya sektöründe son günlerde sıkça adından söz ettiren EKOL TV ile el sıkıştı. Arol burada da kariyerine muhabir olarak devam edecek.

Enes Arol Ekoltv Muhabir 1

DENEYİMLİ İSİM ÇOK SAYIDA BAŞARILI İŞE İMZA ATTI

Deneyimli muhabir daha önce Habertürk TV, Tv100 ve Tvnet’te çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Deprem, sel, orman yangını gibi birçok kriz bölgesinde ve yurdun farklı noktalarında çok sayıda özel habere ve yayınlara imza attı.

ENES AROL KİMDİR?

22 Ocak 1997’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde dünyaya gelenen Enes Arol ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da, lisans eğitimini ise İstanbul’da tamamlandı. Üniversite ikinci sınıfta stajyer olarak girdiği Habertürk TV’de 2 yıl haber/program prodüktörü olarak görev yaptı. Ardından Tv100’e transfer olarak 2 yıl program ve haber editörlüğü yapan Arol, Tvnet’te de yaklaşık 3 yıl editör ve muhabirlik yaptı.

Enes Arol kariyerine EKOL TV’de muhabir olarak devam edecek.

Enes Arol Ekoltv Muhabir3

Editör: Halide Tonga