Yayın hayatına başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran ve bünyesine topladığı başarılı gazetecilerle dikkatleri üzerine çeken Ekol TV, bomba transferlerine aralıksız devam ediyor.

ÇOK KONUŞULAN HABERLERE İMZA ATIYOR

Ekranhaber.com, spor dünyasında ilk transfer haberlerini duyurmasıyla bilinen başarılı muhabirin de, bu kanala transfer edildiği bilgisine erişti. 

PEKİ BU MUHABİR KİM?

Daha önce Beyaz TV'nin başarılı spor gazetecileri Onur Yıldız ve Sezgin Gelmez ile ünlü sunucu Setenay Cankat'ı kadrosuna katan Ekol TV, bu kez haberleriyle çok konuşulan o isimle anlaştı.

Ertan Suzgün1

Ertan Süzgün4

Setenay Cankat10

O isim; daha önce Habertürk, BJK TV, Beyaz TV ve son olarak Sport Digitale'de başarılı işlere imza atan Ertan Süzgün'den başkası değil.

Ertan Süzgün2

Başarılı isim artık diğer meslektaşlarıyla Ekol TV spor birimi için ter dökecek. 

"ARAMIZA HOŞ GELDİN ERTAN SÜZGÜN"

Bu transfer, yeni kanalın spor biriminin sosyal medya hesabından da duyuruldu. @ekolfutbol 'un paylaşımında, "Aramıza Hoş geldin @ertansuzgun  Transfer dönemini, transferin 1 numarası ile açıklıyoruz #ekolfutbol "  ifadeleri kullanıldı. 

ERTAN SÜZGÜN'ÜN PAYLAŞIMI

Genç muhabir de yeni görev yerini sosyal medya hesabından duyurdu. Onur Yıldız'la bir fotoğrafına yer veren Süzgün bu duyurusunda, "ÖZEL: Bugünden itibaren transfer gelişmeleri ile @ekoltvv ’de sizlerle beraberiz. Tüm dostlarım @ekolfutbol hesabını takip edip destek verirseniz çok sevinirim. #ekolfutbol" dedi.