İktisat eğitimi ve uzun yıllar bankacılık sektöründeki görevleri sebebiyle ekonomi ve finans dünyasına hakimiyetiyle bilinen ve gündeme düşen güçlü siyasi yayınlarıyla tanınan deneyimli spiker, sunucu ve yapımcı Pınar Işık Ardor, oluşturduğu dev kadroyla yayın hayatına iddialı çıkış yapmaya hazırlanan EKOL TV ile yola devam ediyor. Pınar Işık Ardor’un çok sayıda televizyon kanalı ve siyaset programları tecrübesi bulunuyor. Pınar Işık Ardor, EKOL TV’de Ana Haber Bülteni öncesi saat 17.00 - 19.00 arasında gündemi konuklarıyla birlikte izleyiciye aktaracak; cuma akşamları ise tartışma programı yönetecek.

Pinar Isik Ardor 25042024 3

PINAR IŞIK ARDOR KİMDİR?

1974 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelen Pınar Işık Ardor, 1995 senesinde İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 7 yıl boyunca bankacılık sektöründe çalışan Pınar Işık Ardor, aynı zamanda Koçbank ve Egebank gibi şirketlerde de görevler aldı. Yeniçağ TV, Kanal Türk, Akşam, Kanal T, Cem TV ve Rumeli TV gibi çeşitli kanallarda sunucu, spiker ve yapımcı olarak çalıştı.

Pinar Isik Ardor 25042024 4

ÇOK SAYIDA PROGRAMA İMZA ATTI

Pınar Işık Ardor’un yapmış olduğu programlar şöyle:

Sadece 1 Derece
Ekonomi Gündemi
Ana Haber Bülteni
Sektörel
Seçim Arenası
Açık Kanal
Artı Değer
Artı Finans

Pinar Isik Ardor 25042024 6

TV100’DEN EKOL TV’YE GELDİ

Pınar Işık Ardor son olarak TV100 ekranlarında yayınlananan programların sunuculuğunu yapıyordu. Hem Twitter hem de Instagram hesabını aktif olarak kullanan Pınar Işık Ardor, finans ve ekonomi tecrübesini bundan böyle EKOL TV izleyicisiyle paylaşacak.

Pinar Isik Ardor 25042024 5

Editör: Mevlüt Peker