Spor kamuoyunda sorduğu cesur sorular ve özel röportajlarıyla bilinen duayen gazeteci Sezgin Gelmez, artık Ekol TV için çalışacak. 

BEYAZ TV'DEN AYRILIĞI DUYURMUŞTU

Beyaz TV’de en çok izlenen futbol programlarında sorduğu sorular ve aldığı cevaplarla gündem yaratan, çok konuşulan işlere imza atan başarılı gazeteci, Beyaz TV’den ayrılığı sosyal medya hesabından duyurmuştu. 

Gelmez bugünkü paylaşımında, "2011 yılından bu yana görev yaptığım Beyaz TV/Beyaz Futbol Programı'ndan gün itibariyle ayrıldım. 13 yıllık sürede desteklerini her zaman hissettiren iş arkadaşlarıma da her şey için teşekkürler." ifadeleriyle ayrılığı bildirmişti.

YENİ ADRESİ EKOL TV

Gelmez’in çok geçmeden yeni kurulan ve bünyesine kattığı başarılı isimlerle dikkati çeken Ekol TV’ye transfer olduğu duyuruldu. 

ONUR YILDIZ'LA TEKRAR BULUŞTU

“Ekolfutbol" hesabından yapılan paylaşımda, “Spor medyasının duayen muhabiri Sezgin Gelmez, Ekol TV'ye transfer oldu. Aramıza hoşgeldin @SezginGelmez” ifadeleri kullanıldı.

Bu paylaşımda, yine bir süre önce ayrıldığı Beyaz TV’den Ekol TV'ye spor müdürü olarak transfer olan başarılı gazeteci Onur Yıldız’la televizyon kanalının önünde çekildikleri bir fotoğrafa yer verildi.