EKPSS tercihleri başlamıştı. EKPSS ile kamu kurumlarına yerleştirmeler için tercihlerin ne zaman biteceği merak ediliyor.

E K P S S Tercihleri Ne Zaman Bitecek 4

ÖSYM tarafından Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulüyle kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercihler alınmaya devam ediyor. Peki, EKPSS tercihleri ne zaman bitecek? 

E K P S S Tercihleri Ne Zaman Bitecek 1

ENGELLİ KAMU PERSONELİ ATAMA MÜJDESİ VERİLMİŞTİ

2024 yılı Engelli Kamu Personeli alınacağı haberi, yeni yıldan önce verilmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni yılda yapılacak atamalarla ilgili konuşmuştu.

E K P S S Tercihleri Ne Zaman Bitecek 5

Göktaş, "Yeni yıl ile 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğimizin müjdesini paylaşmak isterim. Böylece bu yıl kamuda 4 bin 715 engelli vatandaşımızın istihdamını sağlamış olacağız." ifadelerini kullanmıştı.

osym-logo-22122023-5

2024 EKPSS TERCİHLERİ

EKPSS tercihleri, ÖSYM'nin internet sitesinde, "2024-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması" duyurusu ile yayımlandı.

osym-logo-22122023-6

2024 EKPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTECEK?

EKPSS ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercihler alınmaya devam ediyor. Tercih işlemleri, 19 Ocak Cuma saat 23.59'da sona erecek.

ösym-yks-ek-tercih-kılavuzu-pdf

EKPSS sonuçları ve kura usulüyle kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacak. 

Editör: Nurseli Fırat