Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İBB Ekrem İmamoğlu arasında ipler gerilmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin aday tanıtım programında İmamoğlu'nu hedef alarak, ''Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde. Boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez'' demişti. Gözlerin çevrildiği Ekrem İmamoğlu'ndan Merak Akşener'e yanıt geldi.

ASLA MUHATAP OLMAYACAĞIM

Bugün gazetecilere konuşan İmamoğlu, Meral Akşener'in kendisini hedef alan açıklamaları sorulunca şu cevabı verdi: “Bu yapılan yorumları hiç muhatap almayacağım. İstanbul’a dair bir proje ya da İstanbul’da yaptığımız işe dönük tarif olur ise bu kapsamda cevabını veririm. Söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan siyasi söylemlere muhatap olmayacağım. A, B partisi ya da A, B partisinin lideri fark etmiyor artık.”

Ekrem Imamoglundan Kendisini Hedef Alan Aksenere Cevap Asla Muhatap Olmayacagim 19Subat2024 1

MERAL AKŞENER İMAMOĞLU'NU HEDEF ALMIŞTI

Dün partisinin İstanbul adaylarının tanıtımında konuşan Akşener, şunları demişti:  "Gördüğümüz doğruyu da yanlışı da gür sesle söylemeyi milletimize bir borç biliriz. Bugün iktidarın da muhalefetin de amacı koltuklarını korumaktır. Bu vasat siyasete mecbur değilsiniz. Sesinizi duymayanlara, sorumluluktan kaçanlara mecbur değilsiniz. Sıkışınca tehditlere, hakaretlere başvuranlara, kötü ile daha kötü arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz.

Ekrem Imamoglundan Kendisini Hedef Alan Aksenere Cevap Asla Muhatap Olmayacagim 19Subat2024

Editör: Hakan Mutlu