Deprem konutları kura sonuçları araştırılıyor. Kura ve anahtar teslim törenleri Hatay'da başlamış sonrasında diğer illerde devam etmiştir. Peki Elazığ TOKİ Kura Sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Adiyaman Diyarbakir Sanliurfa Deprem Konutlari 06022024 Aa (39)

DEPREM KONUTLARI TOKİ

Deprem konutları, ilk etapta Hatay'da başlayan kura ve anahtar teslimleri ile depremin etkilediği diğer illerde sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor. 6 Şubat tarihli deprem felaketinin 1. Yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor.

Adiyaman Diyarbakir Sanliurfa Deprem Konutlari 06022024 Aa (41)

3 Şubat'ta Hatay'da başlayan deprem konutları kura ve anahtar teslim törenleri, daha sonrasında Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş başta olmak üzere devam etti. Şimdi ise gözler kalan şehirlerin kura sonuçlarına çevrildi. Peki Elazığ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Elazığ TOKİ kura sonuçları sorgulama listesi..

Adiyaman Diyarbakir Sanliurfa Deprem Konutlari 06022024 Aa (35)

ELAZIĞ TOKİ KURA ÇEKİMİ AÇIKLANDI MI?

Deprem konutları için Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılan kura çekimleri ile birçok depremzede yeni evlerine kavuştu.

Adiyaman Diyarbakir Sanliurfa Deprem Konutlari 06022024 Aa (30)

Bu kapsamda ilk etapta temeli atılan 14 bin 636 TOKİ konutundan yapımı tamamlanan 5 bin 140'ı, köy evlerinden ise 1041'i kurayla sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Adıyaman kura çekimi de 8 Şubat Perşembe günü yapıldı. Şimdi gözler Elazığ Toki kura çekim tarihi ve sonuçlarında! Peki Elazığ TOKİ konutları kura çekimi ne zaman, tarih açıklandı mı?

Adiyaman Diyarbakir Sanliurfa Deprem Konutlari 06022024 Aa (14)

ELAZIĞ DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Elazığ deprem konu çekim tarihi henüz açıklanmadı. Elazığ TOKİ kura çekim takvimi henüz belli değil. Ancak Şubat ayı içerisinde toplamda 45 bin 901 konutun kura çekimleri tamamlanarak depremzedelere teslim edileceği biliniyor.

Deprem Konutu 2

ELAZIĞ DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Deprem konutları kura sonuçları, kura çekim işleminin tamamlanmasının ardından e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek.

ELAZIĞ DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI SORGULAMA İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ
 

Editör: Nurseli Fırat