Son haftalarda başlayan UFO ve uzaylı tartışmasına Türkiye de katıldı. tv100 canlı yayınına katılan emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş UFO gördüğünü söyledi. 4 arkadaşı ile birlikte UFO gördüklerini söyleyen Korgeneral Karakuş, "Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde eski bir ABD istihbarat görevlisi olan David Grusch hükümetin UFO’lar üzerinde çalışmalar yaptığı üzerine ABD Kongresi önünde yemin ederek uzaylıların olduğunu açıkladı. Hatta tehdit edildiğini ifade eden Grush’un bu açıklamasından sonra dünya çapında ‘Uzaylılar var mı yok mu?’ sorusu tekrar gündem oldu.

ufo uzayli pixabay

CANLI YAYINDA ŞOKE EDEN İTİRAF

Bu tartışmalara Türkiye'den de emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş da katıldı. Kerem Kırçuval’la 10’dan 12’ye programında çapında ‘Uzaylılar var mı yok mu?’ konusu konuşuldu. Programa konuk olan Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, "Ben de UFO gördüm. Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler" dedi.

'BİZİ TAKİP ETTİLER'

İşte Karakuş'un dikkat çeken sözleri:

"Ben bunları 10 senedir anlatıyorum. 1983 yılında 4 uçak kalktık gece uçuşunda. Balıkesir, Denizli oradan Konya, Osmaniye ve Eskişehir atış sahası var atış yapacağız onun için kalkmıştık. Balıkesir’e yaklaşırken uzaylı dediğimiz cisimleri 4 kişi gördük. İlk önce en arkadaki arkadaşımız gördü bu cisimleri.

Uzaylı olduğunu düşünmediğimiz için Balıkesir kuleye sordum. Ben kafamda kötü durumda olan uçak vardır ona yardım edelim diye düşünüyorum. Balıkesir kulesi bize uçuşların olmadığını ve hava yolu uçağının da civarda olmadığını söyledi.

O sırada genç teğmen arkadaşımız 4 numaranın sağına soluna geçtiler. Sonra hepimizin sağına soluna geldiler. Uzaylılar (UFO) bizim kolumuza (uçak kolu) geldi. Ben gibi birçok arkadaşım da uzay gemisini gürdü. Gece gördüğümüzden dolayı şeklini söyleyemeyeceğim. Benim koluma geldiğinde her halde 5-6 metre civarındaydı, kolumda uçtular. Balıkesir’den Denizli’ye kadar bizi takip ettiler. Yani uzaylı olduğunu düşündüğümüz...

Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler. Ondan sonra da Konya istikametinde ayrıldılar. Ben Konya istikametine ayrılır ayrılmaz yani "Konya temas edebilecek mi görebilecek mi?" diye Konya ile konuştuğumda herhâlde 2-3 saniye falan geçti.

KARAKUŞ'UN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR

2021 yılda çektiği "esrarengiz" fotoğraflar hakkında Karakuş, "Bu fotoğrafları yerden çektim. Ben İstanbul'dan Ankara'ya gelirken çektim. Çok uzun süre devam etti. 30 dakika falan sürdü. 26 Kasım 2021'e ait bu fotoğraflar." dedi.

Uzaylıları görmüş 20 civarında arkadaşımız var. Maalesef kaybettik arkadaşlarımızı. Bende elimden geldiğince gördüklerimi anlatıyorum.

'DEPREMDEN BİRKAÇ GÜN ÖNCE GÖRÜNDÜLER'

Birkaç defa deprem olmadan birkaç gün önceden göründüler. Ben kötü olarak bakmıyorum. Belki de bizi uyarmak istiyorlardı."

Editör: Site Yönetim