Emekliler için avantajlı promosyon tutarları bankalar tarafından sunuluyor. EYT'den yararlananlar ya da mevcutta emekli maaşı alanlar için ağustos ayı oldukça avantajlı bir ay olarak gündemde yer alıyor. Emekli maaşlarına ek olarak her banka, farklı tutarlarda promosyon kampanyaları sunuyor. 

Hangi Banka Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Emeklilere avantajlı promosyonlar sunan bankalar, adeta birbirleriyle yarışıyor. Emekli maaşı alacak olanlar ya da halihazırda maaş alıyor olanlar ise, en ğiyi teklifi değerlendirmeye çalışıyor. Ancak genellikle bu ödemelerden yararlanmak isteyen emeklilerden üç yıl boyunca aynı bankada kalma taahhüdü isteniyor. Bu durum, emeklilerin en uygun seçeneği seçerken dikkatli olmalarını gerektiriyor.

  • AKBANK, Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL' ye Varan Promosyona ek 3.000 TL chip-para ile birlikte 10.000 TL'ye varan promosyon ödüyor.
  • Garanti BBVA, 7.500 TL'ye varan nakit banka emekli maaş promosyonu veriyor.
  • YAPI KREDİ, SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müştelere öze, 9.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor.
  • QNB Finansbank, 8.000 TL 'ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu veriyor.
  • Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank 3 Binden başlayarak 5 Bin TL'ya kadar promosyon tutarı sunuyor. 
  • Denizbank emekli maaşını bankasından alanlara özel maaş tutarlarına göre 3 bin ve 5 bin TL promosyon veriyor.

banka-promosyonu-emekli-maaşı

Kimler Emekli Promosyonu Alabilir?

İlk kez maaş alacak yeni emekliler ve 3 yılı dolan emekliler promosyon alma hakkına sahip oluyor. Promosyonlar üç yıl kalma sözüne istinaden veriliyor. 3 yılı dolan emekliler, mevcut bankası ile görüşüp yeni rakam üzerinden promosyonunu alabilir ya da isteyen bankasını da değiştirebilmektedir. 

Maaş alınan banka nasıl değiştirilir?  Sorusu da sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Maaşın yatırılması istenen bankanın herhangi bir şubesine başvurarak işlemler gerçekleştirilebilir. Ayrıca e-Devlet'ten de istenilen banka ve şubesi tercih edilebilmektedir.