Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." bilgisini verdi.

Bag Kur 7200 Prim Son Durum Erken Emeklilik Ne Zaman Cikacak Bagkur 7200 Prim Yasalasti Mi 4Mart2024 3

TARİHLER BELLİ OLDU

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihleri belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bu konudaki detayları sosyal medya hesabından duyurdu.

Bag Kur 7200 Prim Son Durum Erken Emeklilik Ne Zaman Cikacak Bagkur 7200 Prim Yasalasti Mi 4Mart2024 1

SSK, BAĞ-KUR VE EMEKLİ SANDIĞI KAPSAMINDA

Buna göre, SSK kapsamında gelir ve aylık alanlara 2 Nisan'da, 19-22'si olanlara 3 Nisan'da ve 23-26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek. Bağ-Kur kapsamındaki emeklilere ise ödemeler 5 Nisan'da yapılacak. Emekli Sandığı kapsamında olanlara ise ödemeler 2-5 Nisan arasında gerçekleşecek.

Bag Kur 7200 Prim Son Durum Erken Emeklilik Ne Zaman Cikacak Bagkur 7200 Prim Yasalasti Mi 4Mart2024 2

BAKAN'DAN DUYURU

Bakan Işıkhan, paylaşımında, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan arasında banka hesaplarına yatırılacaktır. Kıymetli emeklilerimiz ve aileleri için hayırlı, bereketli olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi. Bu tarihler, emeklilerin bayram öncesi maddi anlamda rahat bir şekilde hazırlık yapmalarına olanak sağlayacak.

vedat-isikhan-calisma-ve-sosyal-guvenlik-bakani-3

Editör: Mevlüt Peker