Emirhan Delibaş, bir arkadaşlık sitesinde profil oluşturduğu iddiası ile çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. Taraftarın tepkisine yol açan Emirhan Delibaş hakkında Beşiktaş'ın Emirhan Delibaş ile yollarını ayırdığı açıklaması ise merak uyandırdı. Peki Emirhan Delibaş kimdir, hangi takımlarda oynadı? Emirhan Delibaş'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. İşte detaylar..

Emirhan Delibaş 1

EMİRHAN DELİBAŞ KİMDİR?

Emirhan Delibaş, sağ kanat mevkiinde oynayan Türk futbolcudur. 1 Ocak 2003 tarihinde dünyaya gelen Emirhan Delibaş, aslen Rize, Ardeşenlidir. Beşiktaş Futbol Akademi yetişmiş olan Delibaş, ofansif orta saha mevkiinde görev almıştır. 

Emirhan Delibaş 2

Emirhan Delibaş 2015 yılında Sporting’e attığı golle sosyal medyada fenomen haline gelmişti. 21 yaşındaki başarılı oyuncu Emirhan Delibaş'ın ‘Tanışmayı en çok istediğim isim’ dediği Arda Turan’ın Emirhan’ın golünü ‘Maşallah’ diyerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Emirhan Delibaş 5

Emirhan Delibaş Hangi Takımlarda Oynadı?

Emirhan Delibaş, 2021 yılında Beşiktaşta forma giydi. 2022 yılının eylül ayında ise Ajdin Hasić ile birlikte 1. Lig ekibi Göztepe'ye kiralandı. Emirhan Delibaş, Göztepe'de kiralık olarak futbol oynadıktan sonra 2023 yılında Beşiktaş'a geri döndü.

Emirhan Delibaş 3

BEŞİKTAŞ'TAN EMİRHAN DELİBAŞ AÇIKLAMASI

Emirhan Delibaş hakkında çıkan haberler gündemde yerini almış ve taraftarın tepkisini çekmişti. Beşiktaş, Emirhan Delibaş hakkında 19 Şubat 2024 tarihinde bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Editör: Nurseli Fırat