Devletin terörle mücadele konusundaki kararlılığını ve FETÖ gibi terör örgütlerine karşı yürütülen etkin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Halkın güvenliği ve ülkenin istikrarı için emniyet ekipleri gece gündüz demeden aralıksız çalışıyor. Bu kapsamda Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, arama kararı bulunan şahısların yakalanması için başarılı bir operasyona imza attı.

SAKLANDIKLARI ADRESLER TESPİT EDİLDİ

Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin düzenlediği operasyon kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye olma suçundan Kırşehir İlamat Masası tarafından aranan H.O., Elazığ İlamat Masası tarafından aranan M.A. ve Ankara Ağır Ceza İlamat Masası tarafından aranan İ.T. isimli firarilerin saklandıkları adresler tespit edildi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye olma suçundan hüküm giymiş olan 3 firari, polis ekiplerince başarılı bir operasyonla kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındılar.

FİRARİ FETÖCÜLER TUTUKLANDI

Polis ekipleri, gözaltına alınan FETÖ hükümlülerini Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürdü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından şahıslar, cezaevine teslim edildi.