Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcılıklarına Mahmut Çorumlu, Ömer Urhal, Selami Yıldız ve Caner Tayfur atanmıştı.

Atamaların ardından yeni Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ile eski Emniyet Genel Müdür Yardımcılarının görev yerleri belli oldu. Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız tarafından imzalanan yeni görev tanımı tüm birimlere gönderildi.

Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Çorumlu, Ömer Urhal, Selami Yıldız, Caner Tayfur, Adem Çakıcı ve Doç. Dr. Mustafa Çalışkan'ın görev dağılımlarını gösteren talimatta makamlara doğrudan bağlı birimler de belirtildi.

İŞTE YENİ GÖREV YERLERİ...

Adem Çakıcı; Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Güvenlik Dairesi Başkanlığı ve İnşaat-Emlak Dairesi Başkanlığı'nda ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nda görevlendirildi.

Doç. Dr. Mustafa Çalışkan; Asayiş Dairesi Başkanlığı, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı VE Interpol-Europol Dairesi Başkanlığı'nda görevlendirildi.

Mahmut Çorumlu; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı, Siber Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı ve Tanık Koruma Dairesi Başkanlığı'nda görevlendirildi.

Dr. Ömer Urhal; Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı, TBMM Koruma Dairesi Başkanlığı, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı, Koruma Dairesi Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nda görevlendirildi.

Caner Tayfur; Kriminal Dairesi Başkanlığı, Trafik Başkanlığı, Havacılık Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Dairesi Başkanlığı'nda görevlendirildi.

Selami Yıldız; Narkotik Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ve Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı'nda görevlendirildi. Yıldız bu görevlerin yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Disiplin Kuruluna başkanlık ve Genel Müdürlük Merkez Değerlendirme Kuruluna başkanlık edecek.

Yazıda, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği, Özel Harekat Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Dairesi Başkanlğı, İç Denetim Birimi ve Özel Kalem Müdürlüğü'nün ise makama doğrudan bağlı birimler de açıklandı.

Editör: Site Yönetim