Steam’den sonra oyuncuların en çok tercih ettiği Epic Games, Yılbaşı Tatili İndirimleri çerçevesinde 17 oyun hediye edeceğini bildirmişti. 14 Aralık yani dün itibariyle erişime açılan ücretsiz oyunlarla oyuncular muhteşem zaman geçirecek.

EPIC GAMES 17 OYUN HEDİYE ETTİ

Epic Games Store'un Yılbaşı Tatili İndirimleri kapsamında sunduğu 14 Aralık 2023 tarihli ücretsiz oyunları geçmiş senelere göre değişiklik gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda kampanyalar kapsamında sunulan oyunları kaçıran oyunseverler için her gün yeni bir oyun sunuluyordu ve bir gün sonra bu oyunun yerine yeni oyunlar konuluyordu. Bu yıl oyunlar haftalık olarak erişime açılacak. Ve ancak o zaman oyunların hangileri olduğu öğrenilebilecek.

EPIC GAMES’TE BU HAFTA HANGİ OYUN ÜCRETSİZ?

Epic Games Store'un bu hafta oyunseverlere ücretsiz sunacağı oyun Destiny 2: Legacy Collection. The Witch Queen, Beyond Light ve Shadowkeep genişlemelerini içeren bu oyuna, Steam'de yaklaşık 1050 TL'ye (35,99 dolar) erişilebiliyor. Bin liralık bir oyun ve bu oyunun oyuncular tarafından kaçırılmaması gerekiyor. Destiny 2: Legacy Collection, 20 Aralık saat 11:00'e kadar ücretsiz olarak erişimde kalacak. Epic Games'in daha sonraki oyununun ne olacağı ise 20 Aralık’ta belli olacak.

EPIC GAMES’TE ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL İNDİRİLİR?

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl indirilir, nasıl yüklenir, nasıl alınır? Öncelikle https://store.epicgames.com/tr/free-games bağlantısı üzerinden siteye gitmek gerekiyor. Ardından alınmak istenilen oyun tıklanıyor ve ''Yükle'' denilerek oyuncu tarafından kütüphaneye indiriliyor. Pek tabii ki, oyunları indirebilmek için üyelik gerekiyor yani Epic Games hesabıyla giriş yapılması gerekiyor.

Editör: Mevlüt Peker