Ünlü iş insanı Jeffrey Epstein'in 18 yaşından küçük çocuklara yönelik k cinsel taciz, tecavüz, fuhuş gibi küresel bir organizasyon şebekesi kurduğu ortaya çıkmıştı. Başta ABD olmak üzere dünya basınını sallayan bu haber sonrası Epstein cezaevinde intihar etmişti. Jeffrey Epstein'ın kara kaplı defterinden; Donald Trump, Bill Clinton, Stephen Hawking, Prens Andrew, Maxwell başta olmak üzere dünyaca ünlü isimler çıkmıştı. Skandal olan davayla ilgili her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılırken Epstein'in 99 depreminde Türkiye'den çocuk kaçırdığı söylentisi de gündem bomba gibi düştü. 

ÇOCUKLARIN KANINDAN ÖLÜMSÜZLÜK İDDİASI

İsrail istihbaratı MOSSAD adına çalıştığı iddia edilen pedofili milyarder Jeffrey Epstein’ın aynı zamanda çocuklardan aldığı kanları, zenginlere sattığı iddia edildi. "Adrenochrome" olarak bilinen çocuk kanı, zenginlerin ömrünü uzatmak için kullanılıyor. 0-9 yaş arası çocukların boynundan alınan bu kanı Madonna, George Clooney, George W. Bush, Barack Obama, Hillary Clinton, Lady Gaga, Brad Pitt, Adam Sandler, Celine Dion, Kate Moss, Johnny Deep, Tom Cruise, Marina Abramovich, Jim Carrey, Tom Hanks gibi isimlerin kullandığı iddia edildi.

Kurtlar Vadisi

KURTLAR VADİSİ'NDE İŞLENEN SAHNE GÜNDEM OLDU

Sosyal medyda yankı uyandıran olayla ilgili, Kurtlar Vadisi dizisinde, "Adrenochrome" olarak bilinen çocuk kanının zenginlere satılmasının işlendiği ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi'ndeki çok konuşulan sahnede "Yüce Majesteleri"ni iyileştirmek için çocuk kanı kullanılmasının işlendiği görüldü. Doktor, "Majesteleri daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için kanını tazeleyip gençleşecek." derken, Arthur ise "Çocuklar ölecek öyle mi?" dedi. Doktor ise "Onlar kanlarını vererek ölümsüz olacaklar" yanıtını verdi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu