ABD'yi sarsan iş insanı Jeffrey Epstein'ın davası tüm Dünya'yı şoke etti. 18 yaşından küçük kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili suçlamasıyla tutuklanan Jeffrey Epstein, kameraların çalışmadığı bir gün hapishanesindeki hücresinde intihar etmişti. Olayla ilgili listede yer alan isimler de ortaya çıktı.

Epstien

ÜNLÜ İSİMLERİN ADI GEÇTİ

Şu ana kadar açıklanan dava dosyalarında, aralarında Prens Andrew, eski ABD başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, aktör Kevin Spacey, şarkıcı Michael Jackson, aktör Tom Cruise, Will Smith, sunucu Jimmy Kimmel, illüzyonist David Copperfield, avukat Alan Dershowitz ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler yer almıştı.

LİSTEDE TÜRK İSİM DE VAR

Kamuoyuna yansıyan söz konusu listede B.K. isimli bir Türk kadının da olduğu iddiası dikkat çekerken, kadının kimliği ise merak konusu oldu.

Simpson

SİMPSONLAR YİNE BİLDİ

Yaşanan skandal sonrası yılları önce Simpsonlar'da bu konun işlendiği bir video ortaya çıktı. Yayınladıkları bölümlerle dünyada yaşanacak kilit olayları yıllar öncesinden bilen Simpsonlar isimli çizgi dizide 'Epstein Adası'nın da yer aldığı ortaya çıktı. Stephen Hawking'in Jeffrey Epstein Adası'ndaki reşit olmayan seks partisini yıllar önce öngördüğü video sosyal meydada gündem yarattı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu