Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan bir akaryakıt istasyonunu ziyaret ederek, istasyon çalışanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan ayrılan Erdoğan, Kirazlıtepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki istasyonu ziyaret etti. Burada çalışanlarla sohbet eden Cumhurbaşkanı, ardından Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Uygulama Alanı'nda görev yapan işçilerle fotoğraf çektirdi.

Erdogan Uskudar Isciler Foto 27042024 Aa1

Erdogan Uskudar Isciler Foto 27042024 Aa2

Erdogan Uskudar Isciler Foto 27042024 Aa3

CUMHURBAŞKANININ VATANDAŞLARLA SAMİMİ BULUŞMASI

Erdoğan, ziyaret ettiği petrol istasyonundan ayrılırken, Ferah Mahallesi'nde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanı, durdurduğu aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti ve orada bulunan çocuklara oyuncak hediye etti. Bu samimi buluşmanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vahdettin Köşkü'ne geçiş yaptı.

Erdogan Uskudar Isciler Foto 27042024 Aa4

Erdogan Uskudar Isciler Foto 27042024 Aa5

CUMHURBAŞKANINDAN DARBELENEN ÖĞRETMENE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Günün diğer önemli gelişmesi olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer'deki Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulunda bir veli tarafından darbedilen öğretmen Necla'ya telefonla geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayı derinlemesine öğrenen Erdoğan, öğretmenin sağlık durumu ve olayın detayları hakkında bilgi aldı. Darbedilen öğretmene saldırıda bulunan şüpheli A.Ç'nin gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bilgisi paylaşılmıştı.

Editör: Mevlüt Peker