Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da partisinin mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı'nın İstanbul, Mersin ve daha pek çok ilde DEM Partisi ile gizli ittifak yaptığını belirten Erdoğan, "CHP Genel Başkanı seçime kadar partililerine 'sahte olun' diyor. Hangi kılığa gireceklerini, hangi yalana sarılacaklarını şaşırdılar." ifadelerinde bulundu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Sevgili Antalyalılar, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Şu anda katılım, 80 bin. On binler Antalya'da bugün bizlerle beraber. Şurada 30 günümüz var. 31 Mart'a hazır mıyız? 31 Mart'ta yeniden Antalya diyor muyuz? Antalya, tarımıyla, ticaretiyle hepsinden önemlisi insanıyla ülkemize değer katıyor. 31 Mart'ta sandıkları patlatarak genel seçimlerdeki rakamları telafi edeceğinize inanıyorum. Antalya gerçek belediyecilik için söz veriyor mu? Antalya'nın sözünde duracağına yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanlığıyla, bakanlıklarıyla, Antalya'nın yanında yer almaya devam edeceğiz.

BU ÜLKEYİ ÇÖPTEN ÇAMURDAN ÇIKARMAYANLARA TESLİM EDEMEYİZ

Ülkeyi uçurmaya devam edecek miyiz? Bu ülkeyi çöpten, çamurdan çıkarmayanlara bir daha teslim edemeyiz. Siyasi hayatımız boyunca ne aldanan ne de aldatan olacağız. Ülkemizde aldatma üzerine kurulu bir zihniyet var ki bir türlü islah olmuyorlar. Bu faşist zihniyet tercihini son dönemde terör örgütlerinden yana kullanıyor.

CHP GENEL BAŞKANI SEÇİME KADAR "SAHTE OLUN" DİYOR

CHP Genel Başkanı, parti teşkilatına özel öğütler veriyor. 'Gerçek niyetinizi saklayın' diyor. 'Polemiğe girmeyin zararlı çıkmayın' diyor. Yani 'şu seçim geçene kadar sahte olun' diyor. Kim bu CHP'nin genel başkanı. Ne yapsalar boş. Hangi maskeyi takarsa taksınlar, milletimiz bunların ne olduğunu gayet iyi biliyor. Niyetlerini belli etmelerinden biz memnuniyet duyuyoruz. Hangi kılığa gireceklerini, hangi yalana sarılacaklarını şaşırdılar. CHP Genel Başkanı, İstanbul'da, Mersin'de kimi başka yerde DEM ile demlendi. İttifak yaptı. Bu iki parti belediye başkan adaylıklarını, belediye yönetimlerini paylaştılar. Bir de utanmadan 'bizim DEM ile ittifakımız yok' diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış. Herkesi kör alemi sersem sanıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar nafile. Bu millet onları her yerde tanır. Biz eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz. Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma eksikliğini telafi ettiğimiz gibi bugünkü sıkıntılarını da yine biz çözeceğiz. 

ÇALIŞAN VE EMEKLİLERİN ZORLUKLARINI GÖRMEZDEN GELMİYORUZ

Büyüme rakamları açıklandı. Türkiye geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 büyüdü. Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Nereden nereye. İstihdamda, üretimde, ihracatta her yıl yeni rekorlar kırarak yolumuza devam ediyoruz. Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları görmezden gelmiyoruz.

ANTALYA ZÜBÜK SİYASETÇİ OYUNLARINA GELMEZ

Antalya zübük siyasetçi oyunlarına gelmez. Antalya 31 Mart'a Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? Kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Antalya'ya birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı renkleriyle boyamaya var mıyız? Antalya evet diyorsa bu iş bitmiştir. Ramazan'a az kaldı. Bu mübarek ayı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. 

Editör: Meltem Kaya Sapmaz