Ardahan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışı ve tipinin ulaşımı aksattığı belirtildi. Ulaşımın aksaması dolayısıyla tüm okulların yarın tatil edildiği belirtilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi. Peki Erzincan'da okullar tatil mi? İşte detaylar...

YARIN ERZİNCAN'DA OKULLAR TATİL Mİ? 25 ARALIK 2023

Meteoroloji hava durumu raporuna göre Erzincan'da bugün kar yağışlı bir hava öngörülüyor. Paylaşılan verilere göre kar yağışının sürmesi bekleniyor. Ancak okulların tatil olmasına ilişkin bir karar bulunmuyor. Konuyla ilgili açıklama geldiğinde detaylar eklenecektir.

okullar tatil mi (1)

KAR HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Sivas'ın Divriği ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle zincirsiz olan ağır tonajlı araçlar yolda kaldı. Sivas’ta yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle Divriği ilçesinde bulunan Karasar Geçidi’nde ağır tonajlı araçlar yolda kaldı. Polis ekipleri zincirsiz yola çıkan araçların geçişine izin vermedi. Yolda kalan araçlar için ekipler çalışma başlattı.

okullar tatil