Yıldız Tilbe'nin 'İki Kadın Bir Adam' şarkısı İstanbul'da gerçek oldu. Maltepe'de eşiyle boşanma aşamasında olan kadın, eşinin sevgilisi tarafından cep telefonu aracılığıyla hakaretler ve tehditlere maruz kaldı. Mağdur kadın, eşinin sevgilisini engellese de taciz sosyal medyadan devam etti. Boşanma aşamasındaki kadın ise çareyi şikayetçi olmakta buldu. İşte o aşk üçgeninin detayları...

BOŞANMA AŞAMASINDA ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ

37 yaşındaki ev hanımı K.S. ile eşinin arası geçtiğimiz yıl açılmaya başladı. İddiaya göre de eşiyle boşanma aşamasına gelen kadın, bu süreçte aldatıldığını da öğrendi.

1-29

AYLARCA TACİZ ETTİ

Yaşadıkları ise sadece eşiyle boşanma aşamasına girmesi ve akabinde aldatılmasıyla da sınırlı kalmadı çünkü eşinin sevgilisi S.K. tarafından aylarca süren, can sıkıcı mesajlara maruz kaldı.

EŞİNİN SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sabah'ın haberine göre; İstanbul Kadıköy'de yaşayan 35 yaşındaki S.K.nın kendisini cep telefonu aracılığıyla 3 aydır hakaret ve tehdit ettiğini söyleyen K.S., karakola giderek şikayetçi oldu. "S.K. eşimin sevgilisi olur. Eşimin sevgilisi olan kadın beni rahatsız ediyor" dedi. Numarasını da engelledi. Ancak eşin yeni sevgilisini engellenmek de durduramadı.

2-18

HAKARET VE TEHDİTLER SOSYAL MEDYADAN DEVAM ETTİ

S.K. bu kez de sevgilisi olduğu adamın eşi K.S.'yi sosyal medya üzerinden hakaret ve tehditler savurdu.

3-22

MAYMUN, TİLKİYE BENZİYORSUN, FARE SURATLI...

"S... git maymun, tilkiye benziyorsun" diyerek hakaret, "senin kapına adam diker yüzünde 20 dikişlik hasar bırakırım, aynaya her baktığında beni hatırlayacaksın fare suratlı" diyerek tehditler alan K.S., eşinin sevgilisini karakola ikinci kez şikayet etti. Eşiyle boşanma aşamasında olduğunu söyleyen K.S., eşinin sevgilisi için, "Şahsın numarasını engelledim ama sosyal medyadan yine ulaştı. Daha önce de şikayette bulunmuştum fakat durmadı. Yeniden şikayetçiyim, dava açılsın" dedi ve ilgili görselleri de delil olarak sundu.

4-16

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Şikayetin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı S.K. hakkında "tehdit" ile "hakaret" suçlarından soruşturma başlattı ve ifadesinin alınması talimatı verildi.