Gülengül Arlıel, yaşama veda etti. Gülengül Arlıel'in vefat haberini Kansersiz Yaşam Derneği duyurdu. Kansersiz Yaşam Derneği'nin Asbaşkanı olan Gülengül Arlıel'in vefatı sonrasında Kansersiz Yaşam Derneği tarafından, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Kansersiz Yaşam Derneği Ailesi’nin Asbaşkanı, fikir lideri, yolumuza ışık tutan kocaman kalpli bir kadın aramızdan ayrıldı. Biz Kansersiz Yaşam Ailesi olarak büyük bir acı yaşıyoruz. Gülengül Arlıel’i kaybetmenin acısı tarifsiz.

Gülengül Arlıel 6

Kendisini her zaman derneğimize sağladığı çok büyük katkıları, kocaman kalbi, iyiliği ve sevgisi ile hatırlayacağız. Kaybımız büyük olsa da, onun mirası ve sevgisi ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Bize bıraktığı izleri asla unutmayacağız ve derneğimizin yürüttüğü mücadelede adını daima yaşatacağız. Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Işıklar içinde uyusun." ifadeleri kullanıldı.

Gülengül Arlıel 3

Gülengül Arlıel'in vefatının ardından birçok isim sosyal medya hesaplarından Gülengül Arlıel için veda mesajlarını yayınladı. Bu paylaşımların ardından Gülengül Arlıel kimdir, kaç yaşında, neden vefat etti gibi sorular gündeme geldi. İşte detaylar..

Gülengül Arlıel 2

GÜLENGÜL ARLIER KİMDİR?

Gülengül Arlıel'in vefatının ardından kim olduğu hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Sinema ve televizyon sektöründe yer alan Arlıer'in doğum yeri ve yaşına dair net bilgiler bulunmamaktadır. 

Gülengül Arlıel 4

Gülengül Arlıel, kariyerinde yer aldığı yapımlarla adından ve başarılarından söz ettirmiştir. Özellikle "Av Mevsimi" ve "Eşkıya" gibi projelerde önemli roller üstlenmiş, aynı zamanda yapımcı ve iş ortak yapımcısı olarak da görev yapmıştır. "Av Mevsimi" filmi, 3 Aralık 2010'da seyirciyle buluşmuştur.

Gülengül Arlıel 5

Gülengül Arlıel aynı zamanda Kansersiz Yaşam Derneği'nin Asbaşkanı olarak görev almıştır. Gülengül Arlıel'in, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığı sonucu yaşamını yitirdiği bilinmektedir. 

Editör: Nurseli Fırat