Esra Erol'a katılan Sabriye isimli kadın, 10 yıldır kızı Nermin'le görüşemediğini söyledi ve kızını bulmak için Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Ayrıca acılı anne eski sevgilisi ve dini nikahlı eşi Nejat hakkında da zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Sabriye, uzun yıllar birlikte yaşadığı dini nikahlı kocası Nejat Çakır’ın kızını kaçırdığını söyledi. Yıllardır kızını göremediğini açıklayan Sabriye, ailesinin kendisini uyardığını söyleyerek şunları ded, "Nejat Çakır ile sevgiliydik. Benim memleketim Giresun’dan kendine bir ev aldı. Bana ve çocuklarıma iyi bakıyordu. Bir gün ailem beni uyardı… Nejat’ın kızıma farklı bir gözle baktığını söylediler ama ben onlara inanmadım…”

KIZI 32 YAŞINDA SEVGİLİSİ 70!

Nermin’i 9 yaşından beri tanıdığını ve kızına adeta üvey babalık yaptığını söyleyen Sabriye, Nejat'ın şu anda70 yaşında olduğunu belirtti. Hem kendine hem de çocuğuna iyi baktığı için güvendiğini söyleyen Sabriye "ablarım beni uyardı 'bak bu adama güvenme' dedi ama ben yine de güvendim" dedi.

ÇOCUK YAPMIŞLAR!

Ayrıca Esra Erol, yayında Nejat ve Nermin'in bu evlilikten bir de çocuk yaptıklarını duyurdu. Aynı zamanda Esra Erol, Sabriye'ye sen bunları bilip de nasıl senelerce sustun diyerek sitem etti.  

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu