ATV'da yayınlanan ve ilgiyle izlenen Esra Erol programında ilginç bir olay işlendi. Büyük yankı uyandıran olayda Fatma Hanım, kızının sözde hoca olan Mustafa Çabuk isimli kişi tarafından kandırıldığını söylemiş ve ünlü sunucudan yardım istemişti. . 7 aydır evladından haber alamayan Fatma Hanım kızının kendisine 'Anne hadislerdeki mehdi dünyaya inmiş ve Çanakkale'deymiş. Ben bu kişiyi gidip görmek istiyorum' dediğini ve bir sabah kalktığında kızının evde olmadığını söyledi.

"BİRÇOK GENÇ KIZI YANINDA TUTUYOR"

Fatma Hanım, canlı yayında anlattıklarıyla herkesi şaşırttı. Mustafa Çabuk isimli bu kişinin termal otel gibi bir yerde birçok genç kızı yanında tuttuğunu iddia etti. Kızını aradıklarında ise 'Ben halifemin yanındayım. Siz bizim yanımıza gelin' yanıtı aldıklarını söyledi. Esra Erol kısa sürede kızı Mevlüde'yi buldu. Canlı yayına bağlanan kız kayıp olmadığını söyledi ve 'Allah'ın izniyle onun müridiyim' dedi.

MEVLÜDE AİLESİNİ REDDETTİ

Ailesini reddetiğini söyleyen Mevlüde 'Biz burada ilim öğreniyoruz' sözleriyle izleyenleri şaşırttı. Esra Erol ise bu kişinin daha önce tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığını ve ardından Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiğini söyledi. Esra Erol'da canlı yayınına kısa sürede birçok ihbar geldi.

"SAVAŞ ÇIKARTACAĞIZ"

Bu topluluğun 'Biz 1500 kişi olduğumuzda savaş çıkartacağız' iddiaları da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Esra Erol, gerekli kurumların termal otelle ilgili inceleme başlatacaklarını da söyledi. Yaşanan bu olay sonrası akıllara Adnan Oktar'ı getirdi ve Çabukk'un, genç kızları bu yolla kandırdığı iddia edildi. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu