Evli adamın yasak aşk macerası dolandırılınca pişmanlığa dönüştü. Yıllarca başını aynı yastığa koyduğu eşini aldatan adam gönlünü bir başkasına kaptırdı.

SEVGİLİSİNİN KENDİSİNİ ALDATTIĞINDAN ŞÜPHELENDİ

Ekran Haber'in özel haberine göre, yasak aşk uzun sürmedi, sevgilisi de kendisini terk etti. Eşini aldatan adam da, sevgilisinin kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı.

SÖZDE CASUSLARLA ANLAŞTI

Bir anda biten yasak aşkın ardından, sevgilisi sorularına cevap alamayan adamı her yerden silip engelledi. Durumu hazmedemeyen adam ise aldatıldığına inandı, gerçekleri ortaya çıkaracağına inanıp sözde dolandırıcılarla anlaştı.

Bir internet sayfası üzerinden ulaştığı dolandırıcılardan sevgilisinin telefonuna erişmelerini istedi. Bunun içinde sözde casuslara 30 bin lira ödedi. 

SADECE TELEFON NUMARASI İSTEDİLER

Dolandırıcılar ise adam sevgilisinin telefonundaki tüm konuşma ve yazışmaları gönderebileceklerini söyledi.

Doladırıcılar terk eden sevgilinin telefonuna ulaşmak için sadece telefon numarasının yeterli olacağını söyledi. İhaneti gün yüzüne çıkaracağını düşünen adam da sözde casuslara ödeme yapıp beklemeye başladı.

DOLANDIRILIĞINI ANLAYINCA SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Ama  dolandırıcılar bilgi vermedikleri gibi para istemeye de devam edince,  ihanete uğradığını düşünene adam bu sefer de dolandırılmanın şokunu yaşadı. Soluğu sevcılıkta alan adam dolandırıcılardan şikayetçi olurken, eşine de geri döndü. 

İHANETİN BEDELİ AĞIR OLDU

“Artık daha eşimden başkasına bakmam. Yani bakmayacağım da bu da bana ders oldu. Asla aldatmam yani.” diyen adam ihanetinin bedelini hem kalp kırıklığı hem de dolandırıcılara kaptırdığı binlerce lira ile ödedi.
 

Editör: Şeyda Karaca