İstanbul'da 16 yaşındaki bir gencin babasının Porsche marka arabası ile gezintiye çıktığı sırada yol kenarında arıza nedeniyle durmuş 5 atv aracını ezmesi ve bir kişinin ölümüne neden olması sosyal medyada gündem oldu. Genç çocuğun yazar Eylem Tok'un oğlu olduğu ve olay sonrası polis inceleme yürütürken Tok'un oğlu ile Mısır'a kaçtığı öğrenildi. Sözcü Gazetesi'nin havalimanından görüntüler yayınlaması Eylem Tok'un sosyal medyada gündem olmasına neden oldu. Peki Eylem Tok kimdir? Eylem Tok kaç yaşında? Eylem Tok evli mi? Eylem Tok ne iş yapıyor? Eylem Tok şu an nerede?

Eylem Tok Kimdir1

EYLEM TOK KİMDİR?

Eylem Tok, Türk kadın yazardır. Yazar Eylem Tok, uzun yıllar yönetici pozisyonunda çalıştığı özel sektördeki iş hayatından ayrılarak zamanını yazmaya harcamıştır. 2011 yılından beri bu tempo ile çalışan Eylem Tok'un ilk romanı Mihr okuyucu ile buluşmuştur. Yayınlanmamış öykü, şiir ve çocuk masalları türünde kitapları da bulunuyor.

Eylem Tok Kimdir3

EYLEM TOK'UN İŞ HAYATI

Eylem Tok'un sinemaya da ilgisi bulunuyor. 2010 yılında sokak fotoğrafçılığına başlayan Eylem Tok, ilk kişisel fotoğraf sergisini açmaya hazırlanırken senaryosunu kaleme aldığı ilk kısa filmi 'Sintiyatpera'yı çekmiştir. Türkiye'de yayınlamış iki romanı bulunuyor. Eylem Tok'un İngiltere'de yayınlanmış iki tane de çocuk masalı kitabı bulunuyor.

16 Yasindaki Cocuk Luks Araciyla 1 Kisinin Olumune Neden Olmustu Unlu Isim Oglunu Yurt Disina 5 Mart 2

Çocuk masallarını yazma konusundaki ilham kaynağı ise oğlu Timur. Eylem Tok, Bülent Cihantimur ile evlidir.

Editör: Halide Tonga